lunes, 7 de mayo de 2012

El dia de la mare

El dia de la mare és una celebració que a Espanya es fa el primer diumenge de maig per honorar totes les mares.
Les primeres celebracions del Dia de la Mare es remunten a l'antiga Grècia, on se li rendien honors a Rea, la mare dels déus Zeus, Posidó i Hades. Igualment els romans van anomenar aquesta celebració La Hilaria quan la van adquirir dels grecs i es celebrava el 15 de març en el temple de Cíbele. Durant tres dies es feien oferiments. Els primers cristians van transformar aquestes celebracions en honor a la Mare de Déu.Ara vos explicare lo que vam fer el dia de la mare.
Lo que vam fer es que vam dinar a la caseta de ma tia i vam dinar tota la familia junts va estar molt be, vam dinar paella i vam estar alli tot el dia vam felicitar cada una a la seua mare per supost jeje i vam menjar de postre una tarta, la meua familia osea mon pare, la meua germana i jo li vam regalar una pulsera.
Jo a ma mare la vuic molt i sempre la voldre ella sempre vol lo  millor per a mi i avoltes jo no guantenc, pero sempre esta ha hi, avoltes man fade en ella pero despues antec que eu fa perque en vol.
Bueno espere que vou pasareu be seguidros i espere que li fuere bons regals i que quedaren contentes vos dessitje bon dia de la mare adeuuu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario